reserveren

Voorgerechten

Sjorba hoet

Rijk gevulde Tunesische vissoep
Twaalf euro


Cascroute

Millefeuille van tonijn en rivierkreeftjes met avocadomousse en peterselie coulis
Dertien euro


Ajil

Salade van huisgemaakt kalfshaas, gamba’s en oesterdressing
Veertien euro


Pastilla

Filodeeg gevuld met kip, zoete uien, rozijnen en amandelen.
Geserveerd met spaghetti van zoetzure komkommer
Twaalf euro


Lella Meryem

Geroosterde rode puntpaprika’s met geitenkaas en limoen-mint coulis
Tien euro


Meza

Assortiment van dagelijks wisselende Noord-Afrikaanse kleine gerechten
Zeventien euro


Hoofdgerechten

Bahria

Vis van de dag
Vierentwintig euro


Morjen

Koningsbaarsfilet met seizoensgroenten, pastelini’s en saffraan kappertjessaus
Tweeëntwintig euro


Couscous Legrouf

Couscous met gestoofd lamsvlees en verse groenten op traditionele wijze bereid
Eenentwintig euro


Tajine l’ham lahlou

Gestoofd lamsvlees met abrikozen, sesam en seizoensgroenten
Eenentwintig euro


Aïn el kadhi

Gegrilde runderribeye met sperziebonen en sesam-radijshoning violet mosterdsaus
Vierentwintig euro


Vegetarisch

Dagelijks wisselende vegetarische gerechten
Zeventien euro


Dessert

Fèkha

Compote van seizoensfruit met specerijen, yoghurtijs en een sesam kletskop
Tien euro


Chocolate gâteau

Lauwwarm chocoladetaartje met vijgen en amandelen geserveerd met een bolletje ijs en een coulis van rood fruit
Tien euro


Dessert du chef

Dagelijks wisselend dessert van de chef
Tien euro


Huisgemaakte bonbon

Eén euro en vijftig cent

© Pretty Face webdesign 2012